Megközelítési lehetőségek

Községünk a Rába mentén, a Kemeneshát északnyugati szegélyén, Beled, Répcelak, Sárvár és Celldömölk városok közelében helyezkedik el. A főbb közlekedési utaktól távol esik, csak egy alsóbbrendű (a 8451-es számú) országút szeli át. Így a falu viszonylag csendes, csak némi helyi átmenő forgalom érinti.

Közúton 4 fő irányból közelíthető meg:

  • Délnyugatról, Sárvár felől: a várost északról megkerülő 84-es főútvonalból Ostffyasszonyfa irányába vezető mellékútonvonalon indulunk el, majd egy 12 km-es, jelentős részében erdők között vezető úton, a Pannónia Ring érintésével Ostffyasszonyfára jutunk. A falut átszelve innen 3 km Csönge határa, innen további 5 km Kenyeri. (Sárvártól idáig kb. 16 km)
  • Északról, Beled irányából: Beled déli határánál a 86-os főútból leágazó alsóbbrendű úton Rábakecöl irányába haladunk. (A faluig mintegy 3 km.) Áthaladva a településen, a Répce árapasztó és a Rába hídjai után Kenyeri következik.
  • Északkeletről, Kemenesszentpéter-Pápoc irányából, alsóbbrendű úton.
  • Celldömölk-Vönöck felől, a 834-es számú, Pápa felé vezető harmadrendű főútról a város határát elhagyva balra térünk le, majd Kemenesszentmárton peremét érintve, Vönöck községen, és a Cser erdős fennsíkján át érkezünk Kenyeribe.

A Rába folyón a településhez közel, 2,5 km-rehelyen, Rábakecöl-Beled irányában van közúti híd.Autóbusz

A tömegközlekedéssel érkezőknek elsősorban az autóbuszt ajánlhatjuk, mivel a község nem rendelkezik saját vasútállomással, a legközelebbi vasúti megálló Belednél, illetve Ostffyasszonyfán található.
  A faluba három irányból, Sárvár, Celldömölk és Beled felől érkezhetünk busszal.

Az aktuális menetrendről és egyéb információkról a Hivatalos autóbusz menetrend oldalon olvashatunk.

Magyar Falu Program, Kemenessömjén

Rendelő felújítás, Kenyeri
Rendelő felújítás, Kenyeri
Rendelő felújítás, Kemenesmagasi
Rendelő felújítás, Kemenesmagasi
 
IMPRESSZUM, SZERZŐI JOGOK:
Kenyeri Község Önkormányzat hivatalos honlapja

ÜZEMELTETŐ
Kenyeri Község Önkormányzata
Kenyeri, Ady Endre u. 72.
Telefon: +36 95 390-003
e-mail: phkenyeri@airplanet.hu
Verzió: 0.7 béta